Διαγωνισμός DARPHIN

5 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από ένα σετ δύο προϊόντων Stimulskin Plus Absolute Renewal της Darphin!

Το σετ δώρου θα περιλαμβάνει το Stimulskin Plus Absolute Renewal Serum για ορατή ανόρθωση, σμίλευση και σύσφιξη της επιδερμίδας, και την Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye&Lip Cream που στοχεύει στις δύο πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, τα μάτια και τα χείλη, για επανόρθωση, λείανση και φωτεινότητα.

H Darphin, με περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας στη μορφολογική γήρανση, μας συστήνει ξανά τη Stimulskin Plus, την κορυφαία εδώ και χρόνια συλλογή αντιγήρανσης με βοτανική σύνθεση και υψηλή τεχνολογία που αποκαλύπτει την ομορφιά κάθε χαρακτηριστικού από κάθε γωνία συσφίγγοντας, ανορθώνοντας ορατά και σμιλεύοντας την επιδερμίδα για μια επαναπροσδιορισμένη και πιο νεανική εμφάνιση. Απολαύστε την κι εσείς και επαναπροσδιορίστε την επιδερμίδα σας!

Η εξαιρετική σειρά ολικής αντιγήρανσης που δοκιμάζει και μας συστήνει αυτόν τον μήνα η εκδότριά μας Μάνια Μπούσμπουρα! Διαβάστε όσα γράφει ΕΔΩ.

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • Λήξη Διαγωνισμού: 27 Φεβρουαρίου, 2024 15:00 EET
  • Ανακοίνωση Νικητή: 27 Φεβρουαρίου, 2024 15:00 EET

Κανόνες

Διαγωνισμός Φεβρουαρίου 2024

5 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από ένα
σετ δύο προϊόντων Stimulskin Plus Absolute Renewal της Darphin!

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 18.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!