fbpx

My Passion Alley!


Ποια κρύβεται εδώ και 15 χρόνια πίσω από το στιλ της εκδότριας του IQbeaute; Αποκωδικοποιήσαμε μια ξεχωριστή συνεργασία δύο γυναικών που αγαπούν τη διαχρονική κομψότητα.

Της Vanessa Metzer
Φωτογραφίες: Έφη Γρηγορίου Μακιγιάζ: Χαρά Αλατζά

Η Μάνια Μπούσμπουρα, εκδότρια του IQbeaute, ποτέ δεν έκρυψε ότι πολλά από τα ρούχα της, επαγγελματικά και μη, προέρχονται από τη Βάσια Τζοτζοπούλου και την μπουτίκ της, Passion Alley, στο Κολωνάκι. Πώς εξηγείται άραγε μια τόσο σταθερή επιλογή από μια γυναίκα που ταξιδεύει συχνά και μπορεί να βρεθεί εύκολα σε άπειρες μπουτίκ ανά τον κόσμο; Την ακολουθήσαμε και δοκιμάζοντας σύνολα με μοναδικό στιλ ανακαλύψαμε αυτήν την ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο επαγγελματιών.


Βάσια Τζοτζοπούλου

Γνωρίζω πως ντύνετε την κ. Μπούσμπουρα πολλά χρόνια. Πώς θα χαρακτηρίζατε το στιλ της; Κομψό και αρμονικό. Τι δεν θα φορούσε ποτέ; Πολλά δεν θα φορούσε πότε, όπως τα crop top, τα έντονα χρώματα και prints, τα προκλητικά ντεκολτέ. Ό,τι παρεκκλίνει από το minimal chic είναι για τη Μάνια απαγορευτικό. Είδα πως οι επιλογές σας ήταν πράγματι όλες εύστοχες. Πώς το καταφέρνετε αυτό με τις γυναίκες που σας εμπιστεύονται; Το στιλ είναι στην κίνηση, στη συμπεριφορά, είναι τρόπος ζωής, δεν είναι στολή. Τα ρούχα είναι όγκοι, γεωμετρία, ποιότητα υφάσματος-ραφής. Όταν λοιπόν με επισκέπτεται μια γυναίκα, την παρατηρώ, την αφουγκράζομαι. Βλέπω τι αποπνέει, ακούω τις επιθυμίες της και, κυρίως, βλέπω το σώμα της, τις γραμμές της. Παντρεύω τελικά την προσωπικότητα, το στιλ και τον σωματότυπό της. Δεν αρκεί να βρω τα κατάλληλα ρούχα από αισθητικής άποψης, θέλω και τα κατάλληλα πατρόν γι’ αυτήν τη γυναίκα. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που το κερδίζεις.

Από το Passion Alley περνούν εδώ και χρόνια πολλές επώνυμες Αθηναίες, ηθοποιοί ή άλλες καλλιτέχνιδες, άνθρωποι της μόδας και γνωστές bloggers. Πώς καταφέρνετε να διατηρείτε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη αυτών των ανθρώπων, που ξέρουμε καλά πως έχουν υψηλές απαιτήσεις για τα στιλ τους; Δεν εφησυχάζω ποτέ. Ταξιδεύω, ενημερώνομαι, ανακαλύπτω. Καταρχήν, για μένα την ίδια, γιατί από τη φύση μου βαριέμαι εύκολα αλλά και γιατί ό,τι κάνω θέλω να το κάνω σωστά. Πάντα φροντίζω να φέρνω στο Passion Alley φρέσκες ιδέες και νέες τάσεις, αρκεί να μην παρεκκλίνουν από αυτό που εγώ θεωρώ elegant και θηλυκό. Οτιδήποτε κρίνω πως διασύρει μια γυναίκα ή δεν είναι κομψό απλά δεν με αφορά ως τάση, όσο και να «πουλάει».


Μάνια Μπούσμπουρα

Εμπιστεύεστε το Passion Alley και την κ. Τζοτζοπούλου πολλά χρόνια για το ντύσιμό σας. Γιατί; Η αλήθεια είναι πως δύσκολα εμπιστεύομαι κάποιον επαγγελματία, αλλά όταν αυτό συμβεί παραμένω πιστή σ’ εκείνον. Η Βάσια έχει περάσει από σαράντα κύματα μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, στη διάρκεια των οποίων μάλιστα έχουν αλλάξει οι ανάγκες και οι επιθυμίες μου για το στιλ μου. Κάθε φορά όμως ήξερα με βεβαιότητα πως εδώ, με τη βοήθειά της, θα έβρισκα αυτό που μου ταιριάζει ιδανικά. Απ’ ό,τι βλέπω, όση ώρα σας παρακολουθώ, η κ. Τζοτζοπούλου γνωρίζει πολύ καλά τι σας αρέσει και τι όχι. Έτσι είναι; Είναι ακριβώς έτσι και ακόμη πιο πολύ! Με ξέρει πολύ καλά κι έτσι δεν ταλαιπωρούμαι δοκιμάζοντας ρούχα που δεν μου ταιριάζουν – είναι κάτι που βαριέμαι αφόρητα. Πολύ συχνά συμβαίνει επίσης να μου φέρνει κάποια κομμάτια τα οποία με το που τα βλέπω στην κρεμάστρα αρνούμαι να φορέσω. Με την επιμονή της τα προβάρω τελικά, για να διαπιστώσω πως γι’ άλλη μια φορά έχει δίκιο. Κλασική περίπτωση, εδώ και χρόνια! (γέλια) Σήμερα με έκανε να φορέσω ακόμη κι αυτό το πολύχρωμο Camilla φόρεμα, που πιστεύω ότι πραγματικά μου ταιριάζει, ακόμη κι αν τελικά δεν αποφασίσω να το φορέσω. Τι άποψη έχετε για τα δικά της ρούχα; Μου αρέσουν πολύ όσα δημιουργεί. Αρκεί να αναφέρω πως είμαι fan της από τότε ακόμη που έφτιαχνε τα δικά της T-shirts, 15 χρόνια πριν! Λατρεύω τα φορέματά της –θεωρώ πως έχει μοναδική σχέση με τα φορέματα– και πάντα πίστευα πως είναι η πλέον κατάλληλη να δημιουργήσει ένα ονειρεμένο, αιθέριο νυφικό.


Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

www.passionalley.com
FB Page: Passion Alley – Instagram: Passion Alley
Passion Alley Boutique:  Ξάνθου 5, Κολωνάκι. Τηλ.: 210 725 4765