fbpx

Backstage της φωτογράφισης του εξωφύλλου μας με την Ρούλα Ρέβη

IQbeauté και L’Oréal Paris Skincare, make up και hair, ενώσαμε την έμπνευση και τις δυνάμεις μας προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα cover story στο φως του ήλιου, αποθεώνοντας την ομορφιά του γαλάζιου και του λευκού, των χρωμάτων του ελληνικού καλοκαιριού. Φωτογράφος μας, η μοναδική Ρούλα Ρέβη!

Της Μάνιας Μπούσμπουρα

Σημείο συνάντησης νωρίς το πρωί, ο πανέμορφος χώρος του White in Blue Studio, κάπου στη Σαρωνίδα. Με άπλετο φως και έναν υπέροχο ήλιο να μας γεμίζει θετική ενέργεια, ξεκινήσαμε να δημιουργούμε το cover story αυτού του μήνα. Οι experts της L’Oréal Paris, Παντελής Τουτουντζής για το μακιγιάζ και Νικόλας Βιλλιώτης για τα μαλλιά, πήραν θέσεις απλώνοντας μπροστά τους καλλυντικούς θησαυρούς του brand, ενώ εγώ, ως beauty expert του Skincare της L’Oréal Paris, διάλεξα τα προϊόντα προετοιμασίας της επιδερμίδας των μοντέλων. H fashion editor μας, Αλεξάνδρα Τρύφωνος, τακτοποιούσε στον χώρο υπέροχα αέρινα ρούχα και αξεσουάρ για τα δύο μας μοντέλα. Η Ρούλα Ρέβη άρχισε να ορίζει τα σημεία της φωτογράφισης και να ελέγχει τις λεπτομέρειες. Η Ειρήνη Καραγιάννη βιντεοσκοπούσε και κατέγραφε τα backstage και όλη την προετοιμασία. Μια μέρα λάμψης, ομορφιάς και μόδας μόλις ξεκινούσε και έμελλε να μας χαρίσει υπέροχες λήψεις που αποθεώνουν την ομορφιά αυτής της εποχής, έτσι όπως μόνο στην Ελλάδα μπορείς να τη ζήσεις. Αφιερώσαμε αυτές τις σελίδες στα behind the scenes, για να κάνουμε εσάς τις αναγνώστριές μας συμμέτοχες στις πιο δημιουργικές μας στιγμές και για να δείτε επίσης πώς και με ποια προϊόντα δημιουργήθηκαν τα looks που σας προτείνουμε γι’ αυτό το καλοκαίρι!

Backstage Team

Πίσω από κάθε ωραία δουλειά κρύβεται μια ωραία ομάδα! Από αριστερά: Παντελής Τουτουντζής, Βίβιαν Γιαννακοπούλου, Νικόλας Βιλλιώτης και ο συνεργάτης του, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, Έρη Ροδίτη από τη L’Oréal Paris, Ρούλα Ρέβη, Μάνια Μπούσμπουρα, Αλεξάνδρα Τρύφωνος και τα μοντέλα μας, Alena και Sasha.

Δημιουργήσαμε αυτό το editorial με περίσσεια έμπνευση από την γαλλική φινέτσα της L’Oréal Paris, το χρωματίσαμε με τα ελληνικά χρώματα και το φωτίσαμε με την λάμψη του ήλιου. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε στη συνέχεια τις φροντίδες L’Oréal Paris που χρησιμοποιήθηκαν και μπορούν να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας, ώστε να δείχνετε πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, αυτό το καλοκαίρι! Μην ξεχνάτε πως είναι υπέροχο η ομορφιά να συνοδεύεται από τον αέρα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης και με τα προϊόντα της L’Oréal Paris μπορείτε να νιώσετε ασφαλείς!

Εμπιστευόμαστε τη L’Oréal Paris για τη φροντίδα της επιδερμίδας, των μαλλιών και του μακιγιάζ μας, όχι μόνο γιατί πρωτοπορεί και φέρνει τις πιο σύγχρονες τάσεις μέσα από τα καλλυντικά της, αλλά κυρίως γιατί μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς. Είναι μια εταιρεία που επενδύει στην επιστημονική έρευνα και εγγυάται την ανοχή και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, ενώ για περισσότερα από 30 χρόνια έχει δεσμευτεί για έναν κόσμο χωρίς δοκιμές σε ζώα.

Backstage Model Revitalift Laser

Η Revitalift Laser αντιγηραντική κρέμα ημέρας με SPF20 πρωταγωνίστησε στα backstage.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα backstage