fbpx

Μια εξαιρετική κρέμα αντιγήρανσης


Η Revitalift Laser SPF 20 της LOreal Paris είναι η κρέμα αντιγήρανσης που πρέπει να φορέσετε αυτή την εποχή!

Της Μάνιας Μπούσμπουρα

Με ρωτάτε συχνά πώς να διαλέξετε μια σωστή κρέμα και σειρά αντιγήρανσης ανάμεσα σε τόσα καινούργια καλλυντικά. Πράγματι, ζούμε σε μια εποχή που καθημερινά έχουμε στη διάθεσή μας πάρα πολλά προϊόντα περιποίησης και είναι δύσκολο συχνά να επιλέξουμε σωστά. Η προσφορά οφείλεται στο ότι οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών προσπαθούν να δημιουργήσουν ολοένα πιο εξειδικευμένα προϊόντα που να απαντούν σε κάθε μας ανάγκη. Και έτσι σήμερα, αν επιλέξεις σωστά, μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα μέσα από μια σειρά καλλυντικών απ’ ό,τι στο παρελθόν. Η Revitalift, ωστόσο, της LOreal Paris, για την οποία θέλω να σας μιλήσω, δεν είναι μια νέα σειρά καλλυντικών. Είναι μια οικογένεια που υπάρχει εδώ και χρόνια και είναι παγκοσμίως η Νο1 σειρά αντιγήρανσης της LOreal Paris. Καθόλου τυχαία, προφανώς. Εσείς αρκεί να επιλέξετε ποια Revitalift σας ταιριάζει πραγματικά. Η Ελένη Μενεγάκη, μια γυναίκα που δεν κάνει εκπτώσεις και συμβιβασμούς όσον αφορά στη φροντίδα της επιδερμίδας της, γνωρίζουμε πως έχει επιλέξει τη Revitalift Laser αντιγηραντική κρέμα ημέρας αυτήν την εποχή. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως πρόκειται για μια εξαιρετική κρέμα αντιγήρανσης. Θα σας πρότεινα από εδώ και στο εξής, λόγω και της ισχυρής ηλιοφάνειας στη χώρα μας, να φορέσετε τη Revitalift Laser SPF 20, την ίδια κρέμα δηλαδή, που παράλληλα διαθέτει και αντηλιακά φίλτρα για προστασία από τον ήλιο με δείκτη SPF 20.

Η επιτυχημένη δράση της Revitalift Laser (με ή χωρίς φίλτρα αντηλιακής προστασίας) οφείλεται στη σύνθεσή της, η οποία συνδυάζει σε υψηλή συγκέντρωση δύο δημοφιλή συστατικά αντιγήρανσης στην κοσμετολογία, με αποδεδειγμένη αντιγηραντική δράση, το υαλουρονικό οξύ και το proxylane. Όπως έχει φανεί, με την καθημερινή χρήση της έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη λείανση των ρυτίδων, την αναδόμηση της επιδερμίδας και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.


Απέδειξε πρόσφατα σε μετρήσεις ανεξάρτητου δερματολόγου πως σβήνει μέσα σε 2 μήνες τα σημάδια 3 χρόνων και σε 6 μήνες τα σημάδια 7 χρόνων!*

Όσο για την υφή της, είναι πραγματικά υπέροχη. Είναι απίστευτα απαλή και πλούσια, άκρως απολαυστική την ώρα της χρήσης, απλώνεται πολύ εύκολα και απορροφάται πλήρως και άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Το άρωμά της, απαλό και θηλυκό, θα σας αρέσει πολύ. Θα νιώσετε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή πως η επιδερμίδα σας είναι πιο απαλή και πιο άνετη. Η Revitalift Laser SPF 20 είναι μια σύγχρονη κρέμα αντιγήρανσης που καλύπτει κάθε μας ανάγκη. Η ολοκληρωμένη σειρά Revitalift Laser της L’Oreal Paris περιλαμβάνει ακόμη την κρέμα ημέρας χωρίς SPF, κρέμα νύχτας, ορό αντιγήρανσης και κρέμα ματιών. Καλύπτει δηλαδή όλες τις ανάγκες μας.

[thb_dividers style=”style7″]

Και δεν θέλω να ξεχνάτε…

Κάθε σειρά αντιγήρανσης, έτσι και η Revitalift Laser, προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα εφόσον γίνεται συνδυαστική χρήση των προϊόντων της (ορός και κρέμα πάντα μαζί) και κυρίως σε συστηματική βάση! Μην παραλείπετε ούτε μέρα, πρωί και βράδυ, τη χρήση των καλλυντικών σας, αν θέλετε από τον πρώτο μήνα και μετά να δείτε ουσιαστικά αποτελέσματα στο πρόσωπό σας.


Και κάτι ακόμη…

Επισκεφθείτε το skinexpert.gr, πραγματοποιήστε το test που θα σας αποκαλύψει τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας απαντώντας σε κάποιες απλές ερωτήσεις και ανακαλύψτε τα καλλυντικά της LOreal Paris που ταιριάζουν απόλυτα στο δικό σας πρόσωπο. Έτσι, είναι σίγουρο πως θα εξασφαλίσετε την ιδανική φροντίδα αντιγήρανσης.


*Κλινική μελέτη Μάρτιος 2017 σε 97 γυναίκες για 6 μήνες, μέτρηση στο πόδι της χήνας.