fbpx

Μυστικά ευεξίας από τη Μάνια Μπούσμπουρα και τη NUXE


H Μάνια Μπούσμπουρα αποκαλύπτει τα μυστικά ευεξίας και ομορφιάς που απολαμβάνει στο σπίτι της, παρέα με τη Nuxe!

Φωτογράφος: Φώτης Καραπιπέρης Βοηθός φωτογράφου: Παναγιώτης Καρέτσος

Τον Ιούνιο οι ρυθμοί στο περιοδικό δεν χαλαρώνουν, αντιθέτως, εντείνονται, αφού έχουμε να προετοιμάσουμε τα επόμενα τεύχη πριν φύγουμε για διακοπές αλλά και να ενημερωθούμε για όλα τα σημαντικά λανσαρίσματα που έρχονται το προσεχές φθινόπωρο. Έτσι, το πρόγραμμα τις καθημερινές είναι ατελείωτο… Το σαββατοκύριακο λοιπόν, που μου μένει χρόνος, προσπαθώ να απολαμβάνω όσο το δυνατόν περισσότερο την ηρεμία και τη χαλάρωση στο σπίτι μου, να κάνω κάτι για τον εαυτό μου, για το σώμα μου –αρχίζουν και οι εμφανίσεις στην παραλία εξάλλου–, να τονώνω τη διάθεσή μου αλλά και τον οργανισμό μου. Δείτε, λοιπόν, τι κάνω και σας προτείνω να ακολουθήσετε!

[thb_dividers style=”style7″]

1.Ετοιμάζω τον παγωμένο καφέ μου με την καλύτερη μου διάθεση, επιλέγω από το κινητό μου στο kasetophono.com τη θεματική «Θέρως» από την κατηγορία «Τζαζ & Μπλουζ» και παίρνοντας μαζί τα γυαλιά ηλίου και τα αντηλιακά μου κάθομαι αναπαυτικά στον καναπέ της βεράντας μου. Θα μπορούσα να απολαύσω και ένα smoothies με φρούτα αν δεν είχα σκοπό να βγω λίγο αργότερα για γρήγορο βάδην.

2.Δεν βγαίνω στον ήλιο χωρίς προστασία, οπότε ενώ είμαι ακόμη στη σκιά της τέντας η πρώτη μου κίνηση είναι να απλώσω τα αντηλιακά μου σε πρόσωπο και σώμα και να απολαύσω τις υφές και τα αρώματά τους, που αμέσως μου θυμίζουν πως το καλοκαιράκι είναι εδώ! Η αντηλιακή κρέμα προσώπου της Nuxe Sun με SPF 30 για αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση, εμπλουτισμένη με υάκινθο και ηλίανθο, έχει πραγματικά υπέροχη υφή και καλοκαιρινό άρωμα. Χαρίζει ματ εφέ (περιέχει πούδρα ρυζιού) και βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα ενώ τη διατηρεί ενυδατωμένη. Το Λάδι Μαυρίσματος για Πρόσωπο & Σώμα SPF 30 της Nuxe Sun, που προσφέρει επίσης αποτελεσματική προστασία, είναι και αυτό εμπλουτισμένο με υάκινθο και ηλίανθο, έχει εξαιρετική υφή και το γνωστό τέλειο άρωμα. Το απλώνω στα χέρια και το ντεκολτέ και μου αρέσει αυτή η ελαφριά λάμψη που μου δίνει.

3.Και τώρα το απόλυτο τίποτα! Κλείνω τα μάτια, φοράω και τα γυαλιά μου, ακούω την υπέροχη μουσική μου, παίρνω βαθιές ανάσες και χαλαρώνω. Ονειρεύομαι ταξίδια και διακοπές. Όμορφες εικόνες και όλα όσα αγαπώ είναι στις σκέψεις μου.

[thb_dividers style=”style7″]

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!