fbpx

Η νέα must-have σειρά καθαρισμού της NIVEA, MicellAIR Professional!

NIVEA MicellAIR


Δοκίμασα τη νέα σειρά καθαρισμού της NIVEA, MicellAIR Professional, και κατέγραψα αναλυτικά της εντυπώσεις μου. Είναι αλήθεια τόσο καλή όπως ισχυρίζονται όσες την έχουν δοκιμάσει ως τώρα;

Της Εύης Γεωργίου

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός για την υγεία της επιδερμίδας του προσώπου μας. Το καθημερινό μακιγιάζ είναι ένας βασικός παράγοντας επιβάρυνσης της επιδερμίδας και η σωστή και αποτελεσματική αφαίρεσή του είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μπορεί η επιδερμίδα μας να «αναπνεύσει» και να δείχνει πάντα υγιής και λαμπερή.

Προσωπικά, αγαπώ το υγιές και όμορφο δέρμα γι’ αυτό και φροντίζω να το περιποιούμαι σχολαστικά. Το όνειρο μιας αψεγάδιαστης και νεανικής επιδερμίδας απαιτεί απαραιτήτως έναν καλό καθαρισμό πρωί και βράδυ. Τα κατάλληλα και άκρως αποτελεσματικά προϊόντα είναι το μαγικό ραβδί για μια υγιή και ισορροπημένη επιδερμίδα. Αναζητώ λοιπόν πάντα τα καλύτερα, γι’ αυτό και όταν ήρθαν στο γραφείο τα δύο νέα προϊόντα καθαρισμού της NIVEA MicellAIR Professional έσπευσα να τα δοκιμάσω για να διαπιστώσω αν είναι όντως τόσο αποτελεσματικά όσο λένε. Η σειρά αποτελείται από ένα διφασικό νερό καθαρισμού, hot τάση εδώ και χρόνια στο skincare, αλλά και από μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, το musthave σε κάθε γυναικεία τσάντα. Τα χρησιμοποιούσα συστηματικά πρωί και βράδυ για να αφαιρέσω το μακιγιάζ και τα υπολείμματα της ρύπανσης που «έπνιγαν» το δέρμα μου. Τόσο το διφασικό νερό καθαρισμού, όσο και τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ήταν σούπερ αποτελεσματικά, το καθένα ξεχωριστά αλλά και σε συνδυασμό, καθώς εξαφάνιζαν άμεσα και οριστικά ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ. Ακόμη και τα πιο απαιτητικά προϊόντα μακιγιάζ, όπως οι σκούρες σκιές, το έντονο eyeliner ή η αδιάβροχη μάσκαρα, αφαιρούνταν πανεύκολα χωρίς να χρειάζεται επίμονο τρίψιμο. Με ελάχιστες μόλις κινήσεις αφαιρούν κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα, αφήνοντάς την καθαρή, απαλή, με αίσθηση άνεσης, φρέσκια και λαμπερή. Όλα αυτά χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή τους από πολύτιμα συστατικά όπως το μαύρο τσάι, που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, αλλά και στην τεχνολογία MicellAIR της NIVEA με μικύλλια, μικροσκοπικά μόρια που δρουν σαν μαγνήτης και αφαιρούν αποτελεσματικά τα μικρότερα σωματίδια ρύπων όπως το make-up. Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις γυναίκες που θέλουν μια σούπερ αποτελεσματική σειρά για ντεμακιγιάζ και καθαρισμό προσώπου, σχεδιασμένη να σέβεται και να αποκαθιστά την ισορροπία της επιδερμίδας τους. Μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, φρέσκια, σφριγηλή και λαμπερή! Σας τα προτείνω αν αναζητάτε μια affordable αλλά εξαιρετική σειρά για επαγγελματικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, η NIVEA στο μυαλό κάθε γυναίκας είναι ταυτόσημη της αποτελεσματικότητας στο παιχνίδι της διατήρησης της ομορφιάς.

NIVEA MicellAIR Professional


Αυτό που θέλω να κρατήσετε για το τέλος είναι πως πρόκειται για ιδανική επιλογή στη ρουτίνα ντεμακιγιάζ σας, ώστε να απομακρύνετε ακόμη και το πιο επίμονο makeup.