fbpx

Η νέα συλλογή μακιγιάζ, το άρωμα και το στιλ Tom Ford…

tom_ford


Η νέα συλλογή μακιγιάζ του Tom Ford είναι το απόλυτο φετίχ… Παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη και μας έκανε να παραμιλάμε εκστασιασμένες!

της Εύης Γεωργίου

Το όνομα του είναι απολύτως ταυτισμένο με την υψηλή αισθητική. Κάθε καινούργια του συλλογή εκφράζει την εμβληματική πλευρά του elegant και είναι ένα ταξίδι στην πολυτέλεια ακόμη και αν απλώς χαζεύεις τις φωτογραφίες από τo catwalk. O Tom Ford είναι φαινόμενο στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Κάθε νέα του συλλογή κάνει τις απανταχού fashionistas σε όλο τον κόσμο να παραμιλούν αφού κάθε της κομμάτι είναι το απόλυτο statement.

Πέρα από τα εντυπωσιακά ρούχα, τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα εκπληκτικά looks που παρουσιάστηκαν στο runway του σχεδιαστή πριν λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη, καθώς αποτελούν την πιο κομψή πρόταση για το μακιγιάζ της σεζόν. Αξίζει να αναφερθεί πως χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα από τη νέα του συλλογή μακιγιάζ ΑW16.

Η νέα συλλογή μακιγιάζ AW16 του Tom Ford, χαρακτηρίζεται από μια απαράμιλλη πολυτέλεια και οριοθετείται από αναβαθμισμένα ουδέτερα που συμπληρώνουν το όραμα του σχεδιαστή για τη νέα σεζόν και δένουν αρμονικά με τις υφές, τα prints και τα χρώματα της συλλογής ρούχων του. Είναι minimal, γεμάτη φρεσκάδα, elegant, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως η απλότητα οδηγεί στην τελειότητα.

Στο μακιγιάζ των μοντέλων τα χείλη ήταν ρομαντικά απαλά, κινούμενα σε nude pink αποχρώσεις που χάριζε το Lip Contour Duo. Τα μάτια άκρως σοφιστικέ κινούμενα στις αποχρώσεις της σαμπάνιας, με μια μικρή λάμψη και του εσπρέσο που περιλαμβάνονται στη διπλή παλέτα σκιών Eye Color Duo. Το look ολοκληρωνόταν με χρώμα υγείας στα μάγουλα που χάριζε το ρουζ Cheek Color στην απόχρωση Love Lust.

iqbeaute-tfaw16

iqbeaute-tom-ford-love-lust

Ενδιαφέρον παρουσίασε και το ανδρικό Runway Look AW16. Τα μοντέλα ήταν άκρως περιποιημένα και ”λαμπερά”. Με επιμελημένα φρύδια χάρη στο Brow Gelcomb που δίνει μια καθολικά κολακευτική απόχρωση αλλά και με ένα φυσικά λαμπερό δέρμα χάρη στο Bronzing Gel. Τα χείλη ασφαλώς απαλά, προσεγμένα και άκρως ενυδατωμένα με το Lip Balm του οίκου που χρησιμοποιήθηκε.

Για πρώτη φορά όμως, ο Tom Ford αποκάλυψε και μια νέα εσάνς, ένα νέο άρωμα Private Blend Eau de Parfum, εμπνευσμένο απευθείας από την πασαρέλα. Το Ombre Leather 16 είναι η απόλυτη οσφρητική δήλωση, αφού μας προσκαλεί να ζήσουμε απόλυτα το όραμα του για τη χειμερινή σεζόν και όπως αναφέρει και ο σχεδιαστής “είναι ένα εξαιρετικής υφής άρωμα που αποτυπώνεται με ανάγλυφο αισθησιασμό. Κάνοντας καθένα από εμάς να αισθανθεί διαφορετικός, όμορφος και επιθυμητός. “.

iqbeaute-female-male-aw2016

iqbeaute-tom-ford-model

Αυτό όμως που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να αποδείξει για μια ακόμη φορά την ευφυΐα του σχεδιαστή είναι πως η συλλογή του ready-to-wear, τα αξεσουάρ αλλά και οι συλλογές ομορφιάς που μόλις πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκαν στη Νέα Υόρκη είναι διαθέσιμες από την πρώτη κιόλας στιγμή προς πώληση διαδικτυακά στο TOMFORD.COM, κάνοντας την εμπειρία του shopping πιο εύκολη αλλά και πιο διασκεδαστική.