fbpx

Η νέα μαγική Elvive Dream Long Hot Mask

L’Oréal Paris Elvive Dream Long Hot Mask

H νέα, μαγική μάσκα της LOreal Paris Elvive Dream Long Hot Mask είναι ό,τι χρειάζονται τα μακριά μας μαλλιά προκειμένου να διατηρηθούν υγιή, λαμπερά και μεταξένια, ενώ είναι ιδανική και για όσες θέλουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους. Τη δοκιμάσαμε και καταγράψαμε αναλυτικά τις εντυπώσεις μας.

Tα μακριά μαλλιά είναι η πεμπτουσία της γυναικείας θηλυκότητας. Είναι όνειρο κάθε γυναίκας που θέλει να δείχνει σέξι, ενώ γεγονός είναι πως και οι περισσότεροι άνδρες τα λατρεύουν. Ωστόσο, είναι δύσκολο να μακρύνουμε τα μαλλιά μας ή να τα διατηρήσουμε μακριά, αφού οι απαιτήσεις του σύγχρονου καθημερινού styling συχνά απειλούν την υγεία, τη λάμψη και την ομορφιά τους, υποχρεώνοντάς μας να θυσιάζουμε συχνά τους 3 τελευταίους πόντους από το μήκος τους. Αν, λοιπόν, σας τρομάζει κι εσάς η ιδέα του ψαλιδιού και θέλετε τα μαλλιά σας να είναι μακριά και να δείχνουν τέλεια, δοκιμάστε οπωσδήποτε τη νέα LOreal Paris Elvive Dream Long Hot Mask που μόλις προστέθηκε στη μαγική σειρά περιποίησης Elvive Dream Long, τη σειρά που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για γυναίκες με μακριά μαλλιά και για όσες θέλουν να τα μακρύνουν.

[thb_dividers style=”style7″]

Η Hot Mask είναι η 1η μάσκα θερμότητας που χαρίζει βαθιά θρέψη στα μακριά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Έχει πλούσια και απολαυστική υφή και είναι εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο, που θρέφει εντατικά τα μαλλιά. Το καλύτερο όμως δεν σας το είπα! Κάθε συσκευασία είναι χωρισμένη στα δύο:

Στο ένα μέρος περιέχεται η μάσκα που εφαρμόζουμε μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά, αφού προηγουμένως τα έχουμε ξεμπερδέψει, και στο άλλο μέρος περιέχεται ένα ειδικό σκουφάκι με θρεπτική κρέμα. Μαζεύουμε τα μαλλιά μας, τα πιάνουμε ψηλά, φοράμε το σκουφάκι και κατόπιν κάνουμε κάποιες απαλές κινήσεις μασάζ στο κεφάλι μας, για να ενεργοποιηθεί και να απελευθερώσει θερμότητα. Έτσι, για τα επόμενα 10 λεπτά τα μαλλιά μας «απολαμβάνουν» μια εντατική και άκρως αποτελεσματική φροντίδα θρέψης. Στο τέλος ξεβγάζουμε πολύ καλά.

L’Oréal Paris Elvive Dream Long

Hot Mask

Δεν θα σας κρύψω πως αυτή η πρωτοποριακή μάσκα έγινε αμέσως αγαπημένη μου, αφού από την πρώτη κιόλας εφαρμογή ένιωσα και είδα μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά μου. Έγιναν πιο ανθεκτικά, λειάνθηκαν οι άκρες και είμαι σίγουρη πως θα μακρύνουν στο εξής πολύ πιο εύκολα. Μέρες μετά την εφαρμογή τα μαλλιά μου διατηρούνται ελαστικά, ανάλαφρα, μεταξένια και λαμπερά.

Φυσικά, θα πρέπει να επισημάνω ότι αυτήν την εποχή χρησιμοποιώ παράλληλα ολόκληρη τη σειρά Elvive Dream Long: το σαμπουάν, το conditioner και τη No Hair Cut Cream για μετά το λούσιμο. Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά ΕΔΩ

[thb_dividers style=”style7″]

Δοκιμάστε την Elvive Dream Long Hot Mask κι εσείς και γράψτε μου τις εντυπώσεις σας στο info@iqbeaute.com με θέμα «Hot Mask». Είμαι σίγουρη πως θα σας ξετρελάνει!