fbpx

Αδυνάτισµα και σύσφιγξη!

Elancyl Αδυνάτισμα και Σύσφιγξη

Έχετε βάλει στόχο το αδυνάτισμα και την σύσφιγξη και θέλετε γρήγορα αποτελέσματα; Εντάξτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα το συμπλήρωμα διατροφής Slim Design™ Gélule Minceur της Elancyl, και χαρείτε σε 8 εβδομάδες τα αποτελέσματα μπροστά στον καθρέφτη σας!

Της Ελευθερίας Νίκου

Η Elancyl αποτελεί πάντα εγγύηση στο αδυνάτισμα!
Είναι μια εταιρεία που εμπιστευόμαστε στο IQbeauté για τη βελτίωση του σώματος, και όχι τυχαία, αφού η ιστορία της και τα αποτελέσματα που έχει επιδείξει την έχουν κατατάξει στην κορυφή του είδους. Εδώ και χρόνια κάνει καλύτερη τη σιλουέτα μας. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μη δοκιμάσουμε αμέσως το συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα που δημιούργησε, από 95% φυτικά συστατικά! Και επειδή μας ενθουσίασε το νέο προϊόν θέλουμε να σας πούμε περισσότερα γι’ αυτό!

[thb_dividers style=”style7″]

Το Slim Design™ Gélule Minceur είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα και σύσφιγξη με φυτική σύνθεση που λειτουργεί ως εξής:

Μειώνει την πρόσληψη θερμίδων, περιορίζοντας την αποθήκευση λιπών και σακχάρων στο σώμα χάρη στα καφέ φύκη που περιέχει.

Περιορίζει την όρεξη χάρη στο συστατικό Guarana, το οποίο επιπλέον εντείνει την καύση των λιπών και έτσι αυξάνονται τα αποθέματα ενέργειας. Το Guarana είναι ένα φυσικό συστατικό που του αποδίδονται πολλές ιδιότητες: περιορίζει την αίσθηση της πείνας, ευνοεί την απώλεια βάρους, κινητοποιεί το λιπιδικό μεταβολισμό, δραστηριοποιεί τη λιπόλυση, καίει τα λίπη και καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού!

Προσφέρει στο σώμα σύσφιγξη και δρα κατά της κόπωσης χάρη στα καφέ φύκη αλλά και στις βιταμίνες που περιέχει: βιταμίνη C (μας εξασφαλίζει παράλληλα και ενέργεια), B2, B3, B6.

O τρόπος λήψης
Ιδανικά λαμβάνουμε 2 κάψουλες με ένα μεγάλο ποτήρι νερό μαζί με το γεύμα μας. Η συνιστώμενη διάρκεια αγωγής είναι 2 με 3 μήνες. Οπότε, τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσετε ώστε να έχετε το σώμα που επιθυμείτε το Καλοκαίρι.

Elancyl Αδυνάτισμα και Σύσφιγξη

Έχει σημαντικά αποτελέσματα σε 8 εβδομάδες που διαρκούν ακόμη
και μετά το τέλος της χρήσης!

Slim Design Huile Minceur

Και κάτι ακόμη!
Σε συνδυασμό με κάποιο αξιόπιστο τοπικό αδυνατιστικό, όπως το έλαιο
Slim Design Huile Minceur της Elancyl, μεγιστοποιούνται τα αποτελέσματα και το σώμα δείχνει ακόμη πιο σφριγηλό και όμορφο.

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Δείτε περισσότερα και στο https://www.elancyl.com/gr-el