ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Slim Design™ Gélule Minceur

Slim Design™ Gélule Minceur

Κερδίστε το συμπλήρωμα διατροφής Slim DesignGélule Minceur της Elancyl, για αδυνάτισμα και σύσφιγξη και χαρείτε σε 8 εβδομάδες τα αποτελέσματα μπροστά στον καθρέφτη σας!

Το Slim Design™ Gélule Minceur είναι ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα και σύσφιγξη, με φυτική σύνθεση, από τη γαλλική εταιρεία Elancyl, την οποία εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια στο αδυνάτισμα.

Λειτουργεί ως εξής:
Μειώνει την πρόσληψη θερμίδων, περιορίζοντας την αποθήκευση λιπών και σακχάρων στο σώμα χάρη στα καφέ φύκη που περιέχει. Περιορίζει την όρεξη χάρη στο συστατικό Guarana, το οποίο επιπλέον εντείνει την καύση των λιπών και έτσι αυξάνονται τα αποθέματα ενέργειας. Προσφέρει στο σώμα σύσφιγξη και δρα κατά της κόπωσης χάρη στα καφέ φύκη αλλά και τις βιταμίνες που περιέχει: C (παράλληλα εξασφαλίζει και ενέργεια), B2, B3, B6.

Κρατήστε επαφή με τα νέα του Elancyl και στο elancyl.com/gr-el και στο FB .

Διαγωνισμός

Πέντε τυχερές αναγνώστριές μας θα κερδίσουν από ένα Elancyl Slim Design™ Gélule Minceur συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα και σύσφιγξη. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Εγγραφείτε στο newsletter ή στα social media του IQbeauté, το FB ή το Instagram, και κατόπιν στείλτε email στο newsletter@iqbeaute.com με θέμα ELANCYL SLIM DESIGN GÉLULE MINCEUR, στο οποίο θα αναγράφετε:

Α) Όνομα, επώνυμο, ακριβή ταχυδρομική διεύθυνση και το τηλέφωνό σας (για την αποστολή του δώρου σας με courier, αν κερδίσετε).

Β) Την άποψή σας για το Elancyl Slim DesignGélule Minceur, εφόσον το γνωρίζετε, ή για άλλο προϊόν Elancyl που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Αλλιώς, γράψτε μας γιατί θέλετε να κερδίσετε το Slim Design™ Gélule Minceur της Elancyl.

Προσοχή: Αν στο email σας δεν υπάρχουν όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στα βήματα Α και Β, η συμμετοχή σας θεωρείται αυτόματα άκυρη.

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 9 Μαΐου στις 15.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο FB και θα λάβουν e-mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Καλή επιτυχία!

No Comments Yet

Comments are closed