ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Klorane

Εξήντα θα είναι συνολικά οι τυχερές αυτού του διαγωνισμού! 10* τυχερές αναγνώστριές μας θα κερδίσουν από ένα πακέτο με προϊόντα Klorane, μεταξύ των οποίων και το Dry Shampoo με βρώμη και 50 ακόμη τυχερές θα κερδίσουν από ένα Klorane Mini Dry Shampoo με Βρώμη (50ml) για κάθε τύπο μαλλιών.

Η Klorane είναι το επιτυχημένο Γαλλικό brand  του ομίλου Pierre Fabre με φυσικά προϊόντα περιποίησης που κρύβουν μέσα τους βοτανικούς θησαυρούς.

Το Dry Shampoo της Klorane είναι ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς των μαλλιών μας! Είναι ένα προϊόν σταρ! Αρκεί μία μόνο κίνηση-εξπρές, ένα μαγικό ψέκασμα στις ρίζες από απόσταση 30 εκατοστών, για να αποκτήσουμε καθαρά μαλλιά, σαν φρεσκολουσμένα, με όγκο, υφή και κράτημα στο χτένισμα, αναδεικνύοντας παράλληλα το χρώμα των μαλλιών σε μόλις 2 λεπτά – φυσικά, χωρίς να λουστούμε και χωρίς να μένει στα μαλλιά ίχνος προϊόντος!

Είναι η ιδανική λύση για να δίνουμε μια παράταση στη συχνότητα λουσίματος, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα των μαλλιών μας. Εξίσου απαραίτητο μας είναι και σε περιπτώσεις «εκτάκτου ανάγκης», όπου χρειάζεται να εξοικονομήσουμε χρόνο από την προσωπική μας περιποίηση, όπως σε ένα ταξίδι, ένα έκτακτο επαγγελματικό ραντεβού, μια απρόοπτη έξοδο, στο μαιευτήριο κ.ο.κ.

Έχουμε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιούμε καθημερινά και να ανανεώνουμε ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα το styling των μαλλιών μας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαγωνισμός

Εξήντα θα είναι συνολικά οι τυχερές αυτού του διαγωνισμού!

*10 τυχερές αναγνώστριές μας θα κερδίσουν από ένα πακέτο Klorane, που θα περιλαμβάνει τα εξής 5 προϊόντα:

  • Dry Shampoo με Βρώμη, για κάθε τύπο μαλλιών
  • Σαμπουάν Aquatic Mint, κατά της ρύπανσης
  • Αφρόλουτρο με αιθέριο έλαιο σύκου
  • Διφασική Lotion ντεμακιγιάζ Bleuet
  • Crème de Monoï, για περιποίηση μετά τον ήλιο και ανάδειξη του μαυρίσματος

50 ακόμη τυχερές αναγνώστριές μας θα κερδίσουν από ένα Klorane Mini Dry Shampoo με Βρώμη (50ml) για κάθε τύπο μαλλιών.

*Το πακέτο θα το κερδίσουν οι 10 αναγνώστριες που θα έχουν κληρωθεί καταρχήν και θα μας εμπνεύσουν περισσότερο με όσα θα έχουν γράψει σχετικά με το Dry Shampoo της Klorane και τη χρήση του.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Εγγραφείτε στο newsletter ή στα social media του IQbeauté, το FB, ή το Instagram, και κατόπιν στείλτε email στο newsletter@iqbeaute.com, με θέμα KLORANE DRY SHAMPOO, στο οποίο θα αναγράφετε:

Α) Όνομα, επώνυμο, ακριβή ταχυδρομική διεύθυνση και το τηλέφωνό σας (ώστε αν κερδίσετε να γίνει η αποστολή του δώρου σας με courrier).

Β) Την άποψή σας για το Klorane Dry Shampoo, εφόσον το έχετε ήδη χρησιμοποιήσει και το γνωρίζετε. Αλλιώς, γράψτε μας σε ποιες περιπτώσεις θεωρείτε πως θα σας βοηθήσει στο καθημερινό σας styling, εφόσον το κερδίσετε.

Προσοχή: Αν δεν υπάρχουν στο email σας όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στα βήματα Α και Β, η συμμετοχή σας θεωρείται αυτόματα άκυρη.

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 9 Απριλίου στις 15.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο FB και θα λάβουν e-mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Καλή επιτυχία!

No Comments Yet

Comments are closed