ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Guerlain Moschino

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε ένα άρωμα Guerlain Mon Guerlain ή ένα άρωμα Moschino Gold Fresh Couture.

Tο Mon Guerlain Eau de Toilette του θρυλικού οίκου Guerlain με μούσα του την Angelina Jolie, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε μια απροσδόκητη πλευρά της θηλυκότητας που δίνει έμφαση στην ευχαρίστηση που υπάρχει στο να εκπλήσσεις τους άλλους ή να εκπλήσσεσαι από αυτούς. Απευθύνεται σε κάθε δυναμική γυναίκα που δεν φοβάται να δείξει τις αδυναμίες της, μπορεί να είναι χαμογελαστή και σοβαρή, σύνθετη και απλή, αλλά πάντα αγκαλιάζει την πολύπλευρη προσωπικότητά της.

To Gold Fresh Couture, το νέο ανατρεπτικό άρωμα του οίκου Moschino, είναι ένα άκρως θηλυκό άρωμα. Απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που θέλει να λάμψει η κομψότητα και ο αισθησιασμός της. Πρόκειται για την τρίτη εκδοχή του iconic μπουκαλιού, που αυτή τη φορά είναι πιο πολυτελές και απίστευτα ποθητό!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Έξι τυχερές αναγνώστριές μας (ή αναγνώστες) θα κερδίσουν από ένα πολυτελές άρωμα. Θα κληρωθούν 3 αρώματα GuerlainMon Guerlain Eau de Toilette και τρία αρώματα Moschino Gold Fresh Couture!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, επιλέξτε μία από τις δύο ακόλουθες ενέργειες:

1. Εγγραφείτε στο newsletter της σελίδας μας και κατόπιν στείλτε μήνυμα στο newsletter@iqbeaute.com με θέμα PΕRFUME IQ MEMBER, στο οποίο θα αναγράφετε όνομα, επώνυμο (το ίδιο με αυτό που έχετε κάνει εγγραφή στο newsletter μας) και περιοχή όπου κατοικείτε. Επίσης, αναφέρετε κάτι που σας αρέσει από τον οίκο Guerlain ή τον οίκο Moschino ιδιαιτέρως.

2. Ακολουθήστε οποιαδήποτε από τις σελίδες μας στα social media, το FB, το Instagram ή το Twitter, και κατόπιν στείλτε μήνυμα στο newsletter@iqbeaute.com με θέμα PΕRFUME IQ SOCIAL MEMBER, στο οποίο θα αναγράφετε όνομα, επώνυμο, όνομα προφίλ στα social media απ’ όπου μας ακολουθείτε και περιοχή όπου κατοικείτε. Επίσης, αναφέρετε κάτι που σας αρέσει από τον οίκο Guerlain ή τον οίκο Moschino ιδιαιτέρως.

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου στις 15.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο FB και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Καλή επιτυχία!

No Comments Yet

Comments are closed