Διαγωνισμός IQbeauté Χριστούγεννα 2020

Moschino-Dsquared2-Sisley-Guerlain

5 τυχερές αναγνώστριές μας θα κερδίσουν πολυτελή δώρα ομορφιάς! Δύο αρώματα –ένα ανδρικό Moschino και ένα γυναικείο Dsquared2–, ένα makeup Sisley και δύο υπέροχα προϊόντα για τον καθαρισμό της επιδερμίδας από τον οίκο Guerlain!

Για το πιο γιορτινό τεύχος της χρονιάς διαλέξαμε να σας προσφέρουμε πολυτελή δώρα ομορφιάς από διαφορετικά luxury brands. Μπορείτε λοιπόν να διεκδικήσετε: ένα ανδρικό άρωμα Moschino Toy Boy 50ml, ιδανικό για τον άντρα που δεν φοβάται να ανακαλύψει την πιο τρυφερή και παιχνιδιάρικη πλευρά του, ένα γυναικείο άρωμα Dsquared2 Red Wood 50ml, που εκφράζει την αυθεντικότητα και το πάθος της σύγχρονης γυναίκας, ένα makeup Sisley Phyto-Teint Ultra Éclat, το κορυφαίο υγρό foundation του πολυτελούς φυσικού γαλλικού brand καλλυντικών, για ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα με μεγάλη διάρκεια, ενώ ακόμη δύο τυχερές θα λάβουν από ένα Guerlain Abeille Royale Cleansing Oil Anti-Pollution, το νέο καινοτόμο προϊόν για βαθύ καθαρισμό σε μορφή ελαίου που γίνεται γαλάκτωμα με δράση ενάντια στους ρύπους! Η απόλυτη φροντίδα καθαρισμού!

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • Λήξη Διαγωνισμού: 14 January 2021 10:00 UTC+02:00
  • Ανακοίνωση Νικητή: 14 January 2021 10:00 UTC+02:00

Κανόνες

Διαγωνισμός IQbeauté, Δεκέμβριος 2020

Πέντε θα είναι οι τυχερές αναγνώστριές μας που κατόπιν κλήρωσης θα κερδίσουν πολυτελή δώρα ομορφιάς: δύο αρώματα –ένα ανδρικό Moschino και ένα γυναικείο Dsquared2–, ένα makeup Sisley και δύο υπέροχα προϊόντα για τον καθαρισμό της επιδερμίδας από τον οίκο Guerlain!

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 14 Ιανουαρίου στις 12.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e-mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Καλή επιτυχία!