fbpx

Νέο ενυδατικό στικ για το πρόσωπο

Το νέο Hydraskin Cooling Hydrating Stick της Darphin προσφέρει άμεση ενυδάτωση και δροσερή αίσθηση σε πρόσωπο και μάτια με τη δύναμη των βοτάνων, ενώ είναι ιδανικό και ως primer πριν από το μακιγιάζ. Αναμφισβήτητα, το απόλυτο must του φετινού καλοκαιριού!

Της Ελευθερίας Νίκου

Ενισχυμένο με ενυδατικούς παράγοντες, υαλουρονικό οξύ, φύκια και ρόδι, που κλειδώνουν την υγρασία, το Hydraskin Cooling Hydrating Stick δροσίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, μειώνοντας παράλληλα το πρήξιμο των ματιών. Η επιδερμίδα δείχνει άμεσα πιο φρέσκια και αναζωογονημένη και διατηρείται έτσι σε όλη τη διάρκεια της μέρας χάρη στην έκρηξη ενυδάτωσης που της προσφέρει. Η μαγική σύνθεσή του, κατά 80% με συστατικά φυσικής προέλευσης, περιέχει: Salicornia Herbacea, που βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή του νερού στις στιβάδες της επιδερμίδας, ρόδι, που ενισχύει τον φραγμό της επιδερμίδας ώστε να διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας σταθερά, φύκια, που αναζωογονούν την όψη της επιδερμίδας και την ενυδατώνουν, υαλουρονικό οξύ, που διατηρεί ενυδατωμένη την επιδερμίδα του προσώπου και των ματιών όλη την ημέρα.

[thb_dividers style=”style7″]

Ένα stick, πολλές ιδιότητες!

Προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς. Διατηρεί το μακιγιάζ σταθερό.
Προσφέρει έντονη ενυδάτωση. Διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας σταθερά.
Μειώνει ορατά το πρήξιμο των ματιών.

How to…

Το πρωί ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κάντε ένα πέρασμα σε όλο το πρόσωπο ή ταμπονάρετε ελαφρά πάνω από το μακιγιάζ.
Εφαρμόστε το μετά το serum για άμεση ενυδάτωση
και διατήρηση της υγρασίας.
Εφαρμόστε το μετά την ενυδατική κρέμα, ως το απόλυτο primer.
Χρησιμοποιήστε το για ανανέωση του μακιγιάζ σας, για να δροσίσετε την επιδερμίδα σας ή για να φρεσκάρετε και να διατηρήσετε σταθερό το μακιγιάζ σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Extra info

Η σύνθεση του Hydraskin Cooling Hydrating Stick είναι αγνή και δεν περιέχει parabens, φθαλικές ενώσεις, ορυκτά έλαια και φορμαλδεΰδη.