fbpx

Πώς θα δείχνουμε #betterthanever!

iqbeaute-antigiransi-loreal


Tη νέα χρονιά υιοθετούμε από τον πρώτο κιόλας μήνα κάποιες συνήθειες που θα μας βοηθήσουν να δείχνουμε καλύτερες από ποτέ! Ιδού ο χρυσός δεκάλογος!

Της Μάνιας Μπούσμπουρα

  • Αλλάζουμε καθημερινές συνήθειες και εξασφαλίζουμε 6-8 ώρες ποιοτικού νυχτερινού ύπνου! Είναι το καλύτερο, το πιο αποδοτικό και ίσως και το πιο οικονομικό μυστικό ομορφιάς και παράτασης της νεανικής εμφάνισης στον χρόνο!
  • Κοιμόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανάσκελα, ώστε να μην πιέζουμε το πρόσωπό μας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Έτσι θα αποφύγουμε γραμμές στην επιδερμίδα μας το επόμενο πρωί αλλά και την εμφάνιση μόνιμων ρυτίδων (κυρίως στο μέτωπο και στα πλαϊνά του προσώπου).
  • Εφαρμόζουμε αντηλιακή προστασία σε πρόσωπο, ντεκολτέ και χέρια όλον τον χρόνο, για την πρόληψη των ρυτίδων και των υπόλοιπων σημαδιών γήρανσης. Δεν πρέπει να την αμελούμε!
  • Εμπλουτίζουμε τη διατροφή μας με φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά, ωμό ελαιόλαδο, φυτικές ίνες και πολύ νερό. Δεν παραλείπουμε τα ψάρια και την άπαχη πρωτεΐνη.
  • Απέχουμε από το κάπνισμα! Προκαλεί γήρανση στο δέρμα και ρυτίδες κυρίως γύρω από τα χείλη. Αν δεν έχετε καταφέρει να το κόψετε, περιορίστε το όσο το δυνατόν περισσότερο και ενισχύστε τη διατροφή σας με συμπλήρωμα βιταμίνης C (δεν είναι λύση, αλλά βοηθάει κάπως).
  • Προστατεύουμε τα μάτια μας από τον ήλιο και την αντηλιά με γυαλιά ηλίου. Το αντανακλαστικό κλείσιμο των βλεφάρων στο δυνατό φως εντείνει μακροπρόθεσμα τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια.
  • Εκμεταλλευόμαστε τον ελεύθερο χρόνο μας και για περιπάτους στην εξοχή, όπου έχουμε την ευκαιρία να αναπνεύσουμε καθαρό οξυγόνο. Το γρήγορο βάδην τονώνει τη διάθεση, την ενέργεια αλλά και το δέρμα μας. Αποτελεί επίσης μια εξαιρετική άσκηση, εφόσον εφαρμόζεται συστηματικά τρεις φορές την εβδομάδα για 45-60 λεπτά.
  • Φροντίζουμε καθημερινά πρωί και βράδυ την επιδερμίδα μας. Επιλέγουμε τα προϊόντα περιποίησης που ταιριάζουν στις ανάγκες της (το skinexpert.gr είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά) και τα χρησιμοποιούμε ανελλιπώς. Τα καλλυντικά, για να δείξουν τα πραγματικά αποτελέσματά τους στην επιδερμίδα και να την προστατεύσουν ουσιαστικά, απαιτούν συστηματική χρήση. Ξεκινάμε πάντα με έναν καλό καθαρισμό της επιδερμίδας και στη συνέχεια εφαρμόζουμε τα προϊόντα περιποίησης. Και όταν θέλουμε ουσιαστική φροντίδα αντιγήρανσης, δεν παραλείπουμε ποτέ τη χρήση ενός ενισχυμένου προϊόντος, όπως είναι οι οροί, πριν από την κρέμα μας.
  • Δεν παραλείπουμε να απολαμβάνουμε την παρέα αγαπημένων προσώπων, να χαιρόμαστε τις φιλίες μας και να αφιερώνουμε χρόνο στον έρωτά μας! Τίποτα δεν λειτουργεί καλύτερα από τα ζεστά συναισθήματα, από τον έρωτα και από τις στιγμές ευτυχίας, που κάνουν το πρόσωπό μας κυριολεκτικά να λάμπει. Αντιθέτως, απομακρύνουμε όποιον λειτουργεί «τοξικά» στην υγεία και την εμφάνισή μας (νομίζω καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ).

L'oreal Revitalift

+1 L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Double Care

Εντάσσουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης αυτό το καινοτόμο προϊόν αντιγήρανσης της LOreal Paris, που αποτελεί κάτι περισσότερο από μια κρέμα και κάτι παραπάνω από έναν ορό. Συνδυάζει τη βιταμίνη CG (συνθετική μορφή της βιταμίνης C, η οποία αποτελεί αντιοξειδωτικό συστατικό που ενεργεί στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου) με τo ProXylane στην υψηλότερη συγκέντρωση από ποτέ (μόριο παγκοσμίως κατοχυρωμένο από την LOreal). Τα δύο συστατικά στην ιδανική αναλογία έρχονται σε επαφή τη στιγμή της χρήσης και έτσι εξασφαλίζεται η τέλεια απόδοση. Με τη χρήση του προλαμβάνονται όσο και επιδιορθώνονται τα σημάδια που προκαλεί στην επιδερμίδα μας ο ήλιος (λειαίνει ρυτίδες, επαναφέρει τη χρωματική ομοιογένεια κ.ά.), ενώ παράλληλα προσφέρει εντατική ενυδάτωση, ανάπλαση και σύσφιξη ώστε να δείχνουμε καλύτερα από ποτέ! #betterthanever


Photo Yannis Vlamos