fbpx

Κρέμες αντιγήρανσης: Ποια ταιριάζει σ’ εμένα;


Δύο από τις πιο επιτυχημένες θεραπείες αντιγήρανσης για το σπίτι της σειράς Revitalift από τη L’Oreal Paris έχουν δημιουργηθεί με έμπνευση από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες στο ιατρείο, τα λέιζερ και τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος. Ανακαλύψτε ποια σας ταιριάζει και αποκτήστε την επιδερμίδα που επιθυμείτε.

Της Μάνιας Μπούσμπουρα

Έχω πει πολλές φορές, και θα το πω άλλη μία, ότι οι κρέμες αντιγήρανσης δεν έχουν ηλικία από την οποία ξεκινάνε ούτε στην οποία απευθύνονται. Στόχος τους είναι τα συμπτώματα. Μη στέκεστε λοιπόν στην ηλικία που γράφει η ταυτότητά σας για να διαλέξετε κρέμα και μην ψάχνετε με αυτό το κριτήριο. Δείτε καλά την επιδερμίδα σας στον καθρέφτη και αναγνωρίστε τις ανάγκες της, αυτό είναι το ζητούμενο. Εγώ θα σας μιλήσω για δύο εξαιρετικά δημοφιλείς και άκρως επιτυχημένες σειρές αντιγήρανσης της L’Oreal Paris, τη Revitalift Filler και τη Revitalift Laser. Είναι πολλές οι φίλες αναγνώστριες που μου έχουν γράψει γι’ αυτές τις δύο κρέμες αντιγήρανσης και με ρωτούν ποια τους ταιριάζει, ας τις γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα.


Revitalift Filler

Η απώλεια όγκου είναι το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή η σειρά. Τι εννοούμε όμως με τον όρο «απώλεια όγκου»; Αν βάλουμε δίπλα-δίπλα φωτογραφίες μας από το παρελθόν –20 χρόνια πίσω– με σημερινές, θα παρατηρήσουμε βαθουλώματα ή αδειάσματα σε σημεία του προσώπου μας, όπως κάτω από τα μάτια, στα ζυγωματικά και τα μήλα, που αλλάζουν τη δομή του και κάνουν την όψη μας να δείχνει λιγότερο νεανική. Η νούμερο ένα θεραπεία γι’ αυτή την περίπτωση στο ιατρείο είναι τα ενέσιμα σκευάσματα με συστατικά που γεμίζουν άμεσα τις ρυτίδες και αποκαθιστούν τους φυσικούς όγκους στο πρόσωπο, προσφέροντας πιο νεανική όψη, ενώ δρουν και σε βάθος χρόνου, ώστε να ενεργοποιήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα. Και το πιο σημαντικό συστατικό που χρησιμοποιείται σήμερα σε αυτές τις θεραπείες είναι το υαλουρονικό οξύ. Η L’Oreal Paris, με έμπνευση από τις δερματολογικές ενέσεις υαλουρονικού οξέος, δημιούργησε μια πρωτοποριακή σειρά, τη Revitalift Filler, της οποίας η σύνθεση ενσωματώνει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος μέχρι σήμερα, για δράση κατά των ρυτίδων και επαναφορά του όγκου στην επιδερμίδα του προσώπου. Η σειρά περιλαμβάνει ορό εντατικής δράσης, κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών. Ο ορός εφαρμόζεται είτε πάνω στις ρυτίδες που μας απασχολούν είτε σε όλο το πρόσωπο και το περίγραμμα, εφόσον αντιμετωπίζουμε και απώλεια όγκου. Έχει πολύ δροσερή υφή και απορροφάται άμεσα, ενώ η περιεκτικότητά του σε υαλουρονικό οξύ είναι διπλάσια από αυτήν της κρέμας και δεκαπλάσια από οποιονδήποτε άλλον ορό της L’Oreal Paris! Προσωπικά, τον λατρεύω!

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή 4 ώρες μετά την πρώτη χρήση. Το δέρμα φαίνεται πιο τονωμένο, πιο ενυδατωμένο, απαλό και λαμπερό. Μέρα με τη μέρα η όψη βελτιώνεται, και στις 4 εβδομάδες συνεχούς χρήσης έχουμε τα ουσιαστικά και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, τόσο ως προς τη λείανση των ρυτίδων όσο και ως προς το γέμισμα στα σημεία με απώλεια όγκου.


Revitalift Laser

Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή η σειρά είναι οι ρυτίδες, όσο βαθιές κι αν είναι. Επιπλέον, όμως, αναδομεί την επιδερμίδα και τελικά αναδιαμορφώνει το πρόσωπο. Αυτό επιτυγχάνεται στο ιατρείο με τα λέιζερ νέας γενιάς που χρησιμοποιούνται για αντιγήρανση. Η δράση τους οδηγεί στην παραγωγή κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Επίσης, επιταχύνουν την ανανέωση των κερατινοκυττάρων της επιδερμίδας στην επιφάνειά της και έτσι η επιδερμίδα ανανεώνεται συνολικά, και μάλιστα με μη τραυματικό τρόπο, αφού αυτά τα σύγχρονα λέιζερ δεν προκαλούν έντονο τραυματισμό της επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεση κολλαγόνου που έχει προκληθεί, βελτιώνεται η πυκνότητα του δέρματος και φαίνεται πιο σφριγηλό και πιο τονωμένο. Οι λεπτές γραμμές σβήνουν, οι πιο έντονες ρυτίδες μειώνονται και ταυτόχρονα πραγματοποιείται σύσφιξη. Η επιδερμίδα, η οποία μεταβάλλεται από τη διαδικασία, αναπλάθεται και αποκτά πιο λεία όψη και πιο απαλή υφή. Η L’Oreal Paris, με έμπνευση από τα δερματολογικά λέιζερ, δημιούργησε μια πρωτοποριακή σειρά περιποίησης, τη Revitalift Laser, τα αποτελέσματα της οποίας τόλμησε να συγκρίνει με αυτά που επιτυγχάνει μια συνεδρία λέιζερ στο ιατρείο. Όπως φάνηκε, ο βαθμός λείανσης των ρυτίδων, αναδόμησης της επιδερμίδας και αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος του προσώπου ήταν εντυπωσιακός. Αυτή η σειρά αντιγήρανσης επιτυγχάνει τέτοια αποτελέσματα γιατί είναι εκείνη που περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση σε pro-xylane (3%) σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ. Δύο συστατικά δηλαδή ιδιαίτερα δημοφιλή στην κοσμετολογία για την αποδεδειγμένη αντιγηραντική τους δράση.

revitalift_laser_renew_eyes-tube-day-cream-chr

Η ολοκληρωμένη σειρά Revitalift Laser X3 της L’Oreal Paris περιλαμβάνει κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, ορό αντιγήρανσης και κρέμα ματιών. Καλύπτει δηλαδή όλες τις ανάγκες μας. Οι υφές είναι απολαυστικές, απορροφώνται άμεσα, χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας, μόνο μεταξένια υφή και αίσθηση. Μετά την πρώτη εβδομάδα χρήσης, αυτή η σειρά δείχνει ήδη την επιδερμίδα ορατά νεότερη και ανανεωμένη, και αυτό βέβαια συνεχίζεται και ολοκληρώνεται μετά τις 4 εβδομάδες. Δεν είναι τυχαίο που το 80% των γυναικών που την δοκίμασαν την θεωρούν ως την καλύτερη αντιγηραντική φροντίδα που έχουν χρησιμοποιήσει.

[thb_dividers style=”style7″]

Και κάτι για το τέλος! Κάθε σειρά έχει δείξει τα καλύτερα αποτελέσματα εφόσον γίνεται συνδυαστική χρήση των προϊόντων της (ορός και κρέμα μαζί) και κυρίως συστηματική! Μην παραλείπετε ούτε μέρα πρωί και βράδυ την χρήση των καλλυντικών σας εφόσον θέλετε πραγματικά πάνω στον μήνα να δείτε ουσιαστικά αποτελέσματα στο πρόσωπό σας.

Μπες τώρα στο skinexpert.gr  και ανακάλυψε τι ακριβώς ταιριάζει στην δική σου επιδερμίδα καθώς και πολλές ακόμη συμβουλές ομορφιάς.