fbpx

Η νέα μας beauty συνήθεια: Botanifique!


Ανακάλυψα το brand που παντρεύει τη φύση με την τεχνολογία και την αποτελεσματικότητα, και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο από καμία γυναίκα που θέλει να προσφέρει στην επιδερμίδα της ό,τι καλύτερο…

Της Εύης Γεωργίου

Φωτογραφίες: Φώτης Καραπιπέρης

Η εμμονή μου με την περιποίηση και την τέλεια επιδερμίδα με κάνει να αναζητώ συνεχώς τα κατάλληλα προϊόντα. Κάπως έτσι ανακάλυψα και την Botanifique, ένα brand περιποίησης που με ενθουσίασε τόσο με την ιδιαίτερη φιλοσοφία του, όσο και με τα ξεχωριστά προϊόντα του.

Η Botanifique συνδυάζει τα πλούσια, ευεργετικά φυσικά συστατικά με κοσμετολογικές πατέντες, για να δημιουργήσει μαγικά ελιξίρια ομορφιάς. Εξελίσσει, δηλαδή, τα φυσικά καλλυντικά χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής ώστε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη δράση τους. Οι εξαιρετικές σειρές της, με πολλά δυνατά και αγνά ταυτόχρονα προϊόντα, βασίζονται σε οργανικούς καρπούς, φυτά και έλαια και καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας του προσώπου αλλά και του σώματος. Τα προϊόντα του brand είναι υψηλής ποιότητας, έχουν μοναδικά οφέλη, είναι αποτελεσματικά και θεωρώ πως για όσα προσφέρουν είναι κυριολεκτικά value for money. Χάρη στις ευχάριστες και υπέροχες υφές τους, στην αίσθηση που αφήνουν και στα φίνα αρώματά τους, η χρήση τους είναι κάτι παραπάνω από απολαυστική. Όλα τα προϊόντα είναι φιλικά προς την επιδερμίδα και το περιβάλλον, ακολουθούν cruelty free φιλοσοφία και αποφεύγουν τη χρήση χημικών ουσιών.

Η γκάμα των προϊόντων είναι τόσο μεγάλη, που σίγουρα θα ανακαλύψουμε το ιδανικό για μας. Όμως, δεν μπορώ να μη μοιραστώ μαζί σας πως ένα από τα musthave προϊόντα που αξίζει αναμφίβολα την προσοχή σας είναι η μαγνητική μάσκα προσώπου Magnifique Facial Mask! Φυσικά, την δοκίμασα και μπορώ να σας αποκαλύψω πως πρόκειται για μία από τις πιο προοδευτικές μάσκες καθαρισμού που έχω συναντήσει στην αγορά! Αυτή η ξεχωριστή μάσκα καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα εισχωρώντας στους πόρους και απομακρύνοντας τους ρύπους, την ενυδατώνει τονώνοντάς την με τη μαγνητική της δύναμη και την αφήνει λεία, απαλή και σφριγηλή. Εκτός από άκρως αποτελεσματική, η μάσκα είναι και πολύ fun, καθώς η διαδικασία εφαρμογής και αφαίρεσής της είναι εξαιρετικά πρωτότυπη. Την εφαρμόζουμε στο πρόσωπο, την αφήνουμε να στεγνώσει και να δράσει 10 λεπτά και, για να την αφαιρέσουμε, τυλίγουμε τον μαγνήτη (συνοδεύει τη μάσκα) με ένα χαρτομάντιλο και απαλά τον γλιστράμε πάνω από το δέρμα του προσώπου. Ό,τι υπόλοιπο μείνει δεν το ξεβγάζουμε, αλλά το εφαρμόζουμε στο δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ. Αμέσως μετά τη χρήση της η επιδερμίδα μας είναι εμφανώς πιο λαμπερή, ζωντανή και νεανική.




Το μόνο σίγουρο είναι πως με την Botanifique η περιποίηση της επιδερμίδας μετατρέπεται σε απολαυστική εμπειρία.

Σας προτείνω να την αναζητήσετε άμεσα σε επιλεγμένα φαρμακεία!