ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Nuxe

Κερδίστε από τη Nuxe Sun ένα αντηλιακό προσώπου με SPF 30, ένα αντηλιακό γαλάκτωμα σπρέι σώματος με SPF 20 και μία λοσιόν περιποίησης και ενυδάτωσης προσώπου και σώματος για μετά τον ήλιο, μέσα σε μια υπέροχη τσάντα παραλίας! Το τέλειο σετ του καλοκαιριού!

Η χαρά της ηλιοθεραπείας και της απόλαυσης του καλοκαιριού έχει ταυτιστεί, για πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο, με τη σειρά Nuxe Sun, της γαλλικής εταιρείας Nuxe. Πρόκειται για μια υπέροχη σειρά αντηλιακής προστασίας για το πρόσωπο και το σώμα, με άκρως εθιστικό άρωμα και τέλειες υφές που δεν αφήνουν λιπαρότητα και λευκά ίχνη! Η ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει: Κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας SPF 30, Κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας SPF 50, Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα SPF 10, Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα SPF 30, Γαλάκτωμα σε σπρέι για πρόσωπο και σώμα SPF 20, Γαλάκτωμα υψηλής προστασίας για πρόσωπο και σώμα SPF 30, Λοσιόν για μετά τον ήλιο για πρόσωπο και σώμα.

Αναζητήστε τα προϊόντα της Nuxe στα φαρμακεία.

Join the NUXE Club and win!

H Nuxe δημιούργησε ένα υπέροχο club προνομίων, για να επιβραβεύει όλες όσες αγαπάμε αυτό το πολυτελές γαλλικό brand καλλυντικών! Επισκεφθείτε το www.nuxeclub.gr και συλλέξτε πόντους με κάθε αγορά προϊόντος, καταχωρώντας τον κωδικό που έχει στο πίσω μέρος της συσκευασίας του. Μπορείτε έτσι να αποκτήσετε πιο οικονομικά τα αγαπημένα σας προϊόντα ή να πάρετε ακόμη και δωρεάν το προϊόν που σας ενδιαφέρει στα συνεργαζόμενα με το brand φαρμακεία.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τρεις τυχερές αναγνώστριές μας θα κερδίσουν από ένα καλοκαιρινό σετ Nuxe, που θα περιλαμβάνει ένα αντηλιακό προσώπου με SPF 30, ένα γαλάκτωμα σε σπρέι για το σώμα με SPF 20 και λοσιόν περιποίησης προσώπου και σώματος για μετά τον ήλιο, όλα μέσα σε μια υπέροχη τσάντα παραλίας!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, επιλέξτε μία από τις παρακάτω ενέργειες:

1. Εγγραφείτε στο newsletter της σελίδας μας και κατόπιν στείλτε μήνυμα στο newsletter@iqbeaute.com, με θέμα NUXESUN IQ MEMBER, στο οποίο θα αναγράφετε όνομα, επώνυμο και περιοχή όπου κατοικείτε. Επίσης, τον λόγο που ξεχωρίζετε το περιοδικό IQbeauté και τη NUXE.

2. Ακολουθήστε οποιαδήποτε από τις σελίδες μας στα social media, το FB, το Instagram ή το Twitter, και κατόπιν στείλτε μήνυμα στο newsletter@iqbeaute.com, με θέμα NUXESUN IQ SOCIAL MEMBER, στο οποίο θα αναγράφετε όνομα, επώνυμο και περιοχή όπου κατοικείτε. Επίσης, τον λόγο που ξεχωρίζετε το περιοδικό IQbeauté και τη NUXE.

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 15.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο FΒ και θα λάβουν email στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Καλή επιτυχία!

No Comments Yet

Comments are closed