ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κερδίστε ένα αντηλιακό προσώπου LIERAC PARIS SUNISSIMME και ένα αντηλιακό μαλλιών PHYTO PARIS PHYTOPLAGE και αφήστε τον ήλιο να «χαϊδέψει» την επιδερμίδα και τα μαλλιά σας άφοβα!

Αναζητώντας νέους προορισμούς ομορφιάς, ανακαλύψαμε πως το σύγχρονο φαρμακείο αποτελεί πλέον έναν πολυχώρο ευεξίας και ομορφιάς που κάθε γυναίκα θα ήθελε να επισκεφθεί και σίγουρα είναι το #trendingnow της εποχής μας. Μαζί μας σε αυτήν την έρευνα ήταν τα δύο αγαπημένα πολυτελή γαλλικά brands καλλυντικών, η Lierac Paris και η Phyto Paris, που κατά κύριο λόγο βρίσκουμε στα φαρμακεία και καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Η Lierac Paris προσφέρει luxury εμπειρία ομορφιάς και συνδυάζει την επιστήμη, τη φύση και την πολυτέλεια σε κάθε προϊόν της, γι’ αυτό και έχει κερδίσει πιστές γυναίκες ανά τον κόσμο, ειδικά σε θέματα αντιγήρανσης.

Η Phyto Paris, με τα πρωτοποριακά πολυτελή προϊόντα μαλλιών που κρύβουν τη δύναμη της φύσης στη σύνθεσή τους, έχει κερδίσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές γυναίκες.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τρεις τυχερές αναγνώστριές μας θα κερδίσουν από ένα αντηλιακό προσώπου LIERAC PARIS  SUNISSIMME και ένα αντηλιακό μαλλιών PHYTO PARIS  PHYTOPLAGE!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τις παρακάτω ενέργειες:

1. Εγγραφείτε στο newsletter της σελίδας μας ή ακολουθήστε οποιαδήποτε από τις σελίδες μας στα social media, το FB, το Instagram ή το Twitter, και κατόπιν στείλτε μήνυμα στο newsletter@iqbeaute.com με θέμα «ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ», στο οποίο θα θέλαμε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας για το σχετικό ρεπορτάζ που πραγματοποιήσαμε. Διαβάστε το ΕΔΩ!

2. Μην παραλείψετε να μας γράψετε το όνομα, το επώνυμο και την περιοχή σας.

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 6 Ιουνίου στις 15:00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο FΒ και εκείνοι θα λάβουν email στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Καλή επιτυχία!

No Comments Yet

Comments are closed