Διαγωνισμός

Κερδίστε μοναδικά δώρα από την Bellissima και αποκτήστε τα μαλλιά που ονειρεύεστε!

Καθεμία από εμάς είναι όμορφη, μοναδική και ξεχωριστή και η Bellissima όχι μόνο μας το υπενθυμίζει αλλά μας προσκαλεί και να απολαμβάνουμε την εμφάνισή μας καθημερινά. Μας χαρίζει τα καλύτερα εργαλεία για τη φροντίδα και το styling των μαλλιών μας δημιουργώντας συσκευές των οποίων οι καινοτόμες τεχνολογίες συναντούν την κομψότητα του ιταλικού στιλ για να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και ευκολία στη χρήση.

Το αυτόματο σίδερο για μπούκλες Revolution Ricci&Curl το έχουμε λατρέψει στο IQbeauté. Και όταν μιλάμε για μπούκλες εννοούμε κάθε είδους μπούκλα, από τις πολύ σφιχτές μέχρι και τις πολύ χαλαρές, ανάλογα με το styling που θέλουμε να πετύχουμε. Πρόκειται για ένα τέλειο εργαλείο ομορφιάς! 

Και αν αναρωτιέστε πόσο απλό είναι στη χρήση, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είναι εξαιρετικά εύκολο. 

1ο βήμα: Τοποθετούμε την τούφα.

2ο βήμα: Πατάμε το κουμπί.

3ο βήμα: Τραβάμε την τούφα μετά το ηχητικό σήμα και η μπούκλα είναι έτοιμη!

Iqbeaute-ricci-curl

Εξίσου εντυπωσιακό όμως είναι και το σεσουάρ Bellissima Revolution Pro. Το επαγγελματικό αυτό σεσουάρ φροντίζει τα μαλλιά γιατί τα στεγνώνει τέλεια από τις ρίζες ενώ αφήνει ενυδατωμένες τις άκρες. Διαθέτει καινοτόμο μηχανικό στόμιο Revolution, που διαχέει με σπειροειδή κίνηση τη ροή του αέρα ώστε να είναι αποτελεσματικός στη ρίζα και απαλός στις άκρες. Επίσης, χάρη στην Ion Technology, ενυδατώνει, αναζωογονεί και μειώνει την ηλεκτροστατική επίδραση στα μαλλιά.

Iqbeaute-bellisima-revolution

Τα προϊόντα Bellissima διατίθενται αποκλειστικά από την Carad. Αναζητήστε τα σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και ομορφιάς. Περισσότερες πληροφορίες στο http://revolution.bellissima.com/el/

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τέσσερις τυχερές αναγνώστριές μας θα κερδίσουν δώρα Bellissima. Θα κληρωθούν δύο σίδερα για μπούκλες Revolution Ricci&Curl και δύο σεσουάρ Bellissima Revolution Pro.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό επιλέξτε μία από τις πιο κάτω επιλογές:

1. Εγγραφείτε στο newsletter της σελίδας μας (http://iqbeaute.com/newsletter/) και κατόπιν στείλτε μήνυμα στο newsletter@iqbeaute.com με θέμα BELLISSIMA MEMBER.

2. Κάντε like στη σελίδα μας στο FB (https://www.facebook.com/iqbeaute?fref=ts) και share του διαγωνισμού και κατόπιν στείλτε email στο newsletter@iqbeaute.com με θέμα BELLISSIMA FB AND SHARE.

3. Αν έχετε πραγματοποιήσει και τις δύο παραπάνω ενέργειες, στείλτε μήνυμα στο newsletter@iqbeaute.com με θέμα BELLISSIMA MEMBER AND FB και η συμμετοχή σας μετράει διπλά.

Προσοχή! Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας και Κύπρου.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 15.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχερές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο FΒ και θα λάβουν email στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

No Comments Yet

Comments are closed