fbpx

Η νέα καμπάνια για τα γυαλιά του Οίκου Chanel


Ο Karl Lagerfeld επέλεξε την Cara Delevingne ως το πρόσωπο της καμπάνιας των γυαλιών του οίκου CHANEL για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016.

Επιμέλεια: Vanessa Metzer

Από το 2012, η Cara είναι στενή φίλη του Οίκου αλλά και του Karl Lagerfeld. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα αρκετές φορές για την CHANEL και έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες για τις συλλογές Cruise 2012/13, ReadytoWear τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2014/15 και Metiers dart Παρίσι-Σάλτσμπουργκ 2014/15. Η Cara Delevingne επίσης ήταν μέλος του cast έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο βίντεο-κλιπ Reincarnation του Karl Lagerfeld. Για την καμπάνια των γυαλιών ηλίου και οράσεως του οίκου τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016, η Cara με ένα αστικό και πολύ σύγχρονο στυλ φορά κομμάτια από τη συλλογή CHANEL AIRLINES Ready-to-Wear: ένα τουίντ βαμβακερό καπέλο, ένα τουίντ σακάκι και ένα αμάνικο τοπ με ασημί κεντήματα και grosgrain φιόγκους στο τελείωμα. Η καμπάνια αποκαλύπτει καρέ-καρέ τις συλλογές Plein Soleil και Bijou 2016, καθώς και ένα σχέδιο το οποίο παρουσιάστηκε στην πασαρέλα τον περασμένο Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της επίδειξης Ready-to-Wear για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016: μια ultragraphic μάσκα με εφέ καθρέπτη και καπιτονέ μοτίβο χαραγμένο με λέιζερ.

Η συλλογή Plein Soleil 2016 επανεξετάζει την διχρωμία – μία εμβληματική υπογραφή του Οίκου – και είναι εμπνευσμένη από μοτίβα tiedye. Η συλλογή γυαλιών Bijou 2016 εμπνέεται από ένα άλλο εμβληματικό στοιχείο CHANEL: την καμέλια. 

Η καμπάνια έχει φωτογραφηθεί από τον KarlLagerfeld και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2016.