fbpx

Το beauty event της χρονιάς στο Sani Resort!

Iqbeaute-Sani-Resort


Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας για μια θεραπεία ομορφιάς που διαφέρει απ’ όλες τις άλλες! To πιο luxury resort της Ελλάδας, το Sani Resort, και το κορυφαίο Γαλλικό brand Anne Semonin διοργανώνουν το απόλυτο event ομορφιάς σχετικά με την περιποίηση προσώπου με καλεσμένη τη θρυλική facialist Ewa Berkmann.

Η Ewa είναι η facialist που μαθήτευσε στο πλευρό της διάσημης Anne Semonin στο Hotel Le Bristol στο Παρίσι και στο Chalet Rothschild στη Megeve. Διηύθυνε επίσης το Claridges Hotel Spa στο Λονδίνο και υπήρξε σύμβουλος ομορφιάς για αρκετά άλλα spa projects σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Και τώρα θα βρεθεί στην Ελλάδα από  30/8 έως 3/9 στο Spa Retreat του Sani Asterias, όπου κάποιες τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς.  Η “Rolls-Royce του προσώπου“, όπως είναι ευρύτερα γνωστή η Ewa Berkmann στη βιομηχανία της ομορφιάς, θα εφαρμόσει την αυθεντική θεραπεία προσώπου 75 λεπτών made-to-measure Haute Couture της Anne Semonin στο Spa Retreat του Sani Asterias. Το IQ Beaute, με τη Μάνια Μπούσμπουρα και το All things you are με την Εύη Γεωργίου  θα είναι εκεί για να δοκιμάσουν αυτή τη μοναδική θεραπεία και να ανακαλύψουν τα μυστικά ομορφιάς της Ewa που μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε πιο νέες (σημειώστε πως τα «μαγικά χέρια» της έχουν προσφέρει θεραπείες στην πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, το μοντέλο και ηθοποιό Natalia Vodianova, το μοντέλο και συγγραφέα Sophie Dahl, την ηθοποιό Natascha Mc Elhone και πολλούς άλλους αστέρες).

Αν θέλετε να ζήσετε και εσείς την απόλυτη τελετουργία ομορφιάς κλείστε άμεσα το ραντεβού σας επικοινωνώντας με τη ρεσεψιόν του Sani Spa Retreat, στο 23740 99490 και κάντε ένα μοναδικό δώρο ομορφιάς στον εαυτό σας!

  Stay tuned για όλες τις λεπτομέρειες και για πολλές εκπλήξεις ομορφιάς!

 

Iqbeaute-Ewa-Berkmann

Ewa Berkmann, facialist